latinica  ћирилица
Бањалука јуче, данас, сутра
Бањалука јуче, данас, сутра
--:--
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Бањалука јуче, данас, сутра

У рубрици "Бањалука јуче, данас, сутра", коју емитујемо у емисији "Заједнички талас", од 11.30 часова, настојимо прикупити све градске информације, које могу бити значајне за Бањалучане. Пратимо све важније, мање и веће, догађаје. Свакодневно су заступљене информације о функционисању града, раду градских институција, инфраструктури, здравству, социјалној заштити, невладином сектору, дјеци и омладини, култури и спорту.
Осим тога, у нашем програму износимо и проблеме грађана Бањалуке, не би ли им на тај начин помогли да их ријеше. Пратимо и рад градских институција, али и критикујемо, ако је то потребно.
Намјера редакције Дневног програма,  јесте да "Бањалука јуче, данас, сутра" буде лука коју ће, путем радио-таласа, свакодневно посјећивати сви њени слушаоци, у потрази за новим информацијама.
Редакција Дневног програма Радија РС.

 

Редакција: Дневни програм

Контакт:

17/02/2014 | 14:42
Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић рекао је данас да је процијењено да штета причињена приликом пожара на тврђави "Кастел" у децембру прошле године износи око 90.000 КМ.
17/02/2014 | 14:39
Град Бања Лука и Министарство здравља и социјалне заштите РС наставиће са изградњом амбуланти породичне медицине, рекао је градоначелник Слободан Гаврановић, након данашњег састанка у Градској управи са ресорним министром, Драганом Богданићем.