X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Добро вече, човјече
Вечерње путовање кроз живот
Добро вече, човјече
20:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Добро вече, човјече

У емисији "Добро вече, човјече" представљамо људе различитих профила, образовања, интересовања и старости, који су својим дјелима оставили траг у друштву.  

Они не морају бити познати и славни да би били наши гости. Довољно је да је свако од њих Човјек.

Свако ко на наш поздрав "Добро вече, човјече" узврати поздравом, даје пристанак на отворен разговор о свом животу. О дјетињству, одрастању, љубави и свим оним важним стварима које су обиљежиле његов живот.

Редакција: Дневни програм

20:00 | сриједа, 21. Август
Жељко Џек Димић
Како продријети у душу човјека , којег никада нисте срели, суштина је глуме, а свака улога коју добијем је прва и последња, каже холивудски глумац, Жељко Џек Димић, који је одиграо више од 80 улога на филму и 6 у позоришту, а филм ,,Теслини људи", у којем глуми нашег научника, Николу Теслу, ушао је у 10 одабраних филмова за филмску награду Оскар. Од када је дошао у Америку, Жељко је прошао дуг и тежак пут, радио различите послове, завршио студиј глуме на Академији Ли Страсберг, одлично савладао енглески језик, тренутно живи у Њујорку , али веома често долази кући, у Козарску Дубицу и труди се да не заборави онаог малог Жељка у себи. Жељко Џек Димић, вечерас са нама у емисији Добро вече, човјече!