latinica  ћирилица
29/04/2015 |  16:20 | Аутор: СРНА

Додик и Лукач посјетили рањене полицајце (ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач посјетили су данас полицајце Жељка Гајића и Стеву Миловановића, који су рањени у терористичком напада на полицијску станицу 27. априла.
Додик и Лукач у посјети рањеном полицајцу - Фото: СРНА
Додик и Лукач у посјети рањеном полицајцуФото: СРНА

"Дошао сам да обиђем полицајце и искажем жаљење, јер су страдали невини људи. Нажалост, Драган Ђурић није преживио напад, јер није ни имао прилику да се брани. Надам се да ће повријеђени полицајци имати успјешан опоравак и да ће, када се стекну услови и потпуно се опораве, вратити се на посао", рекао је Додик новинарима након посјете рањеним полицајцима који су на лијечењу у Општој болници у Зворнику.

Предсједник Српске је нагласио да се данас веома тешко борити против тероризма, који је заснован на вјерском фанатизму.

Он је рекао да ће Република Српска из овога сигурно изаћи организованија, поручивши да сви грађани Српске морају бити сигурни да је ситуација мирна и потпуно под контролом.

"Уложићемо додатни напор да идентификујемо све оне који су били умијешани у овај терористички чин. Република Српска има право да се брани и, с тим у вези, биће учињено све да се одбранимо. Изградићемо безбједносне структуре које ће моћи предуприједити овакве догађаје", поручио је предјсједник Републике Српске.