latinica  ћирилица
19/04/2016 |  09:34 ⇒ 20/04/2016 | 12:42 | Аутор: РТРС

Честитке поводом 24 године рада РТРС

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку генералном директору Радио-телевизије Републике Српске Драшку Милиновићу, поводом двадесет и четврте годишњице рада.
РТРС - РТВ дом - Фото: РТРС
РТРС - РТВ домФото: РТРС

„Вама и свим запосленим у Радио-телевизији Републике Српске честитам двадесет и четврту годишњицу постојања и рада.

Радио-телевизија Републике Српске је од свог оснивања па до данас прешла дуг и трновит пут, оптерећен бројним проблемима и изазовима.

И поред тога, Радио-телевизија Републике Српске је током свог рада и развоја, поштујући високе стандарде и принципе ове професије, оправдала улогу јавног сервиса и задобила повјерење грађана.

Данас је то угледна медијска кућа, не само у Републици Српској, већ и у региону, која се континуирано развија и напредује, притом поштујући интерес грађана и цјелокупне јавности“, наведено је у честитки предсједника Додика.

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку генералном директору Радио-телевизије Републике Српске Драшку Милиновићу, поводом Дана Телевизије Републике Српске.

Поводом 24 године постојања и рада Телевизије Републике Српске, цјелокупној редакцији и свим запосленима, у име Владе Републике Српске и у своје име, честитку је упутила и премијерка Жељка Цвијановић.

- Телевизија Републике Српске више од двије деценије предано стиче повјерење и углед гледалаца, захваљујући професионалном, објективном и правовременом извештавању јавности о свим најважнијим догађајима у Српској, региону и свијету. Телевизија Републике Српске била је и остала чврст камен у темељима Републике Српске, заједно су настале, стасавале и јачале, наведено је у честитки премијерке Српске.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је уредништву, новинарима, сниматељима и свим запосленим на Телевизији Републике Српске честитку поводом 24 године постојања и рада.

Честитку РТРС-у упутили су и министри, институције Српске, удружења, бројни грађани и колеге из "Гласа Српске".