latinica  ћирилица
25/07/2016 |  12:12 | Аутор: СРНА

У августу на Јахорини седмодневна "Љетна школа рока"

На Јахорини ће у првој седмици августа бити одржан седмодневни музички камп "Љетна школа рока - важност пјесама", саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".
Љетња школа рока на Јахорини - Фото: СРНА
Љетња школа рока на ЈахориниФото: СРНА

Ријеч је о пројекту Рок школе "Мостар", а камп ће окупити 50 младих музичара из 11 градова, који ће имати прилику да сарађују и стварају ауторска дјела.

Музичке радионице и креативну подршку обезбиједиће тим предавача рок школе из Мостара, а кампу ће присуствовати и познате личности из музичке индустрије.

"Камп је одлична прилика за увезивање вршњака сличних креативних интереса. Осим добре свирке, биће прилике и за дружење кроз разноврсне друштвене активности", наводи се у саопштењу.

Млади аутори ће након љетног кампа имати прилику да представе свој рад кроз концерте у Сарајеву и Мостару, док ће у периоду јесени и зиме своје ауторске пјесме снимити у ДК студију Рок школе у Мостару, а биће објављене и на ДВД компилацији.

Учешће у свим активностима пројекта је бесплатно за све учеснике и све трошкове сноси организатор /хотел, храна, путни трошкови/.

Манифестација ће бити одржана у хотелу "Бистрица".