latinica  ћирилица
04/10/2017 |  15:37 ⇒ 18:02 | Аутор: РТРС

Милутиновић поднио оставку на мјесто предсједника Синдиката зворничке Болнице (ВИДЕО)

Четири дана након што је истакао да је мобинг главни разлог одласка троје љекара специјалиста из зворничке у болницу у Милиће, Зоран Милутиновић поднио је оставку на мјесто предсједника Синдикалне организације зворничке Болнице.
Болница Зворник - Фото: РТРС
Болница ЗворникФото: РТРС

Каже да је главни разлог притисак директора ове установе Милорада Дрљевића. Тврди да је директор јуче покренуо иницијативу за његову смјену и вршио притисак на запослене у Болници да то потпишу. Дрљевић одбацује наводе и напомиње да се ради о још једној у низу неистина. У гранском синдикату кажу да се послодавац умјешао у рад синдиката.

"Ја могу да кажем да сам проглашен непријатељем број један Болнице Зворник и да се директно спрема линч на мене, то отворено кажем а у наредном периоду ћете бити увјерени у то. Радим на послу анестезије, већ ми се спрема премјештај на друго радно мјесто", истакао је бивши предсједник Синдикалне организације ЈЗУ Болница Зворник Зоран Милутиновић.

"Против њега ће на иницијативу стручног колегијума Болнице Зворник због штете коју је нанио запосленим 60 љекара у овој болници бити проведен дисциплински поступак. Ја ћу лично надлежном суду приватно тужити га за клевету и повреду части, зато што је изнио праве неистине", нагласио је директор ЈЗУ Болница Зворник Милорад Дрљевић.