latinica  ћирилица
13/09/2018 |  22:11 | Аутор: РТРС

Селак: Пружена шанса младим људима

Социјалисти су у Бањалуци одржали и трећу реонску трибину у Ади, гдје су пред више стотина мјештана и чланова партије представили листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.
Трибина СП у Ади - Фото: РТРС
Трибина СП у АдиФото: РТРС

Социјалистичка партија расте, а социјалисти су будућност, јер су једина партија која је младима дала простор да сами граде своју будућност, истакнуто је на трибини.

- Социјалисти су и у Бањалуци, али и у многим другим градовима и општинама у Српској добили младо руководство и самим тим нову енергију и нову снагу. То се види и по посјећености наших трибина, али и на терену, гдје наши активисти вриједно раде. Одлука руководства наше партије да пружи шансу младим људима и новој енергији, показала се као пун погодак. Са нама је и велики број наших нових чланова, младих људи који желе да раде, да стварају и да остану овдје, у Републици Српско, да се заједно боримо за нашу Бањалуку и нашу Републику Српску. Овдје на једном мјесту имамо мудрост, искуство, снагу, младост и снажан заједнички мотив да побиједимо и да заједно градимо будућност за све грађане Српске - поручио је носилац листе ове партије за Изборну јединицу три, Горан Селак.