latinica  ћирилица
24/10/2018 |  19:54 ⇒ 20:23 | Аутор: РТРС

"Тајна великог носа" пред малишанима у Осјечанима код Добоја

Позитивне снаге Српске стигле су и у Осјечане код Добоја. У оквиру кампање "Селу у походе", пред више од 400 малишана, одиграна је позоришна представа "Тајна великог носа".

Сваку ријеч ђаци су упијали отворених очију. Осим да се забаве, могли су да науче да су у лажи кратке ноге.

Анкетирани малишани истакли су да им се представа изузетно свидјела, да је била смијешна, те да су им се костими глумаца много допали.

Да ће их посјетити глумци и одиграти представу данима је главна тема међу ђацима, кажу наставници.

"Представу су гледала дјеца из наше школе и угостили смо 60 дјеце из Сјенине Ријеке и Сјенине, која су изразила жељу да дођу и присуствују извођењу представе", истакао је Саша Живановић, директор О.Ш. "Радоје Домановић" Осјечани.

Реаговањем најмлађе публике одушевљени и Оки и Боки. Осим Ненада Окановића у представи су Борис Ивковић, Јасмина Вечански и Младен Вуковић.

"Тајну великог носа" у Осјечанима код Добоја, одиграли су пред више од 400 ђака.

Један од главних актера ове представе, Ненад Окановић, рекао је да је атмосфера са малишанима била феноменална и изразио радост организовањем акције.

"Овај догађај, и сама реакција публике и наших најмлађих заиста доказује да се ради о пројекту који је, не само од значаја за локалну заједницу, за цијелу нашу Републику", нагласио је Милош Ковачевић, из Покрета Позитивне снаге Српске.

Кампања "Селу у походе", коју организује Покрет Позитивне снаге Српске биће настављена.

Из свих средина широм Српске, јединствена порука, "Волимо Републику Српску"!