latinica  ћирилица
08/11/2018 |  08:42 ⇒ 09:15 | Аутор: РТРС

Ковач: Шаровићева брига за програм СДС

"Обрадовах се да сам народу успио објаснити ко су издајници и какве су посљедице њиховог дјеловања за Републику Српску. Васић их сам прозва, Обрен ипак блефирао градове Турске, Романија је остала гора и Мићо коначно стисну петљу, али Шаровићу ништа није јасно као на почетку рата", пише у свом тексту Томо Ковач, ратни командант Полиције Републике Српске.
Томо Ковач - Фото: РТРС
Томо КовачФото: РТРС

Текст преносимо у цијелости:

Шаровић тражи разговоре на предизборној платформи и програму. СДС не може Шаровићу.

Не може, јер се овај пут народ пита и на изборима ти је два пута одговорио.

Додик и Цвијановићева су побиједили на слогану Српска и само Српска и то без странаца и других тутора.

СДС и то онај за који је народ гласао хоће српско јединство, безусловно без дозволе Сарајева, без страха, без калкулација колико ће добити министарских фотеља. Зато нема бојазни Додик, што буде имао већу коалицију, радо ће посјећи своје издајнике и онда нећете имати ни довољно кадрова да попуните своја мјеста.

Не мораш да се бринеш за распад СДС САО Романија, Семберија, Крајина. Једном су направили СДС и Републику Српску па ће поново и јединствен СДС.

Мене брине која је то снага која вам не дозвољава да се уједините на новом програму патриотског блока "Република Српска изнад свих". Говедарица нема те снаге. Он није Комшић који каже да се може формирати власт без побједника. Хтио би, али не може.

Да нису поново странци Британци, ваља им оправдати дневнице, ништа не урадише. Јесу они су њима, одговара СДС са пет посланика плус ПДП и Сорошева удружења. И ето опозиционог блока за дестабилизацију Републике Српске.

Ако тако буде, ја не могу у пензију. Морам се и даље тући против нових страхова. Није фер, дај да дамо млађима да изграђују друштво, да им страх не буде покретачка енергија.