latinica  ћирилица
04/12/2018 |  14:57 ⇒ 19:40 | Аутор: СРНА

Вучић: Српска може да очекује још већу помоћ Београда

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Република Српска, захваљујући добрим економским резултатима Србије, може да очекује још већу помоћ ове земље.
Предсједница Цвијановић са предсједником Вучићем - Фото: РТРС
Предсједница Цвијановић са предсједником ВучићемФото: РТРС

Вучић је замолио Цвијановићеву да колегама и народу Републике Српске пренесе срдачне поздраве уз жељу да заувијек сачувају Српску и брину о њеним грађанима.

"Ми ћемо умети да будемо снажан ослонац Републици Српској, баш како сте ви то пожелели", рекао је Вучић на састанку са Цвијановићевом у Београду.

Он је предсједнику Републике Српске честитао избор на ову функцију и пожелио јој много успјеха у будућем раду.

"Желим да чувате Републику Српску, да грађани буду задовољни и срећни, богатији, да буду свој на своме", рекао је Вучић.

Он је истакао да ће Србија увијек поштовати Дејтонски мировни споразум, сваку одлуку коју консензусом донесу три народа у БиХ, поштоваће интегритет БиХ и интегритет Републике Српске у оквиру БиХ.

"Не морам да говорим шта нас све везује са Републиком Српском. Припадамо истом народу, али мислим да треба да гледамо у будућност - како да се убрзано развијамо и градимо економске, културне и све друге односе, од инфраструктурних повезивања до већег броја инвестиција", рекао је Вучић.

Повезане вијести:

Цвијановићева захвалила Вучићу за подршку Српској

Важан и користан састанак са Вучићем