latinica  ћирилица
07/12/2018 |  21:48 | Аутор: СРНА

Општински одбори ДНС-а Градишка и Котор Варош иступили из странке

Општински одбор Демократског народног савеза у Градишци донио је вечерас једногласну одлуку о иступању из те странке и приступању новој политичкој партији која ће бити окупљена око Недељка Чубриловића и групе бивших посланика ДНС-а.
ОО ДНС Градишка - Фото: СРНА
ОО ДНС ГрадишкаФото: СРНА

- Из ДНС-а су иступиле и чланице Актива жена, као и чланови Организације младих ДНС-а и сви ће политичко дјеловање наставити у новој политичкој партији - рекао је досадашњи предсједник градишког ДНС-а Владимир Јанковић.

ДНС су напустила и три одборника те странке у Скупштини општине Градишка, који ће убудуће дјеловати у оквиру нове политичке партије, као и два начелника одјељењу у општинској управи Градишка и два директора јавних установа.

И Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Котор Варош донијело је вечерас једногласну одлуку о иступању из те странке и приступању новој политичкој партији, која ће бити окупљена око Чубриловића и групе бивших посланика ДНС-а у Народној скупштини Републике Српске, јавио је портал "Гласкоторвароша".

Из ДНС-а су иступиле и чланице Актива жена, као и чланови Организације младих ДНС-а и сви ће политичко дјеловање наставити у новој политичкој партији на чијем ће се челу налазити Чубриловић.

ДНС су напустила и три одборник те странке у Скупштини општине Котор Варош, који ће убудуће дјеловати у оквиру нове политичке партије, као и сви функционери ДНС-а из Котор Вароша на локалном и на републичком нивоу.