latinica  ћирилица
11/12/2018 |  14:50 | Аутор: infobijeljina.com

Бијељина: Партнер за постављање клизалишта одустао, тражи се нови

Бијељинско Одјељење за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине трага за новим партнерима који би у граду могли организовати празничну манифестацију која укључује и постављање клизалишта, јер је лице са којим су вођени преговори око овог партнерства одустало.
Бијељина, партнер за постављање клизалишта одустао (Фото: infobijeljina.com) -
Бијељина, партнер за постављање клизалишта одустао (Фото: infobijeljina.com)

На питање да ли ће клизалиште у граду бити постављено до Никољдана, како је то раније најављено, у ресорном одјељењу кажу да тренутно не могу дати никакву прецизну информацију о томе.

"Лице са којим су вођени преговори око постављања "зимског села" одустало је од преговора, а ми смо у покушају да нађемо новог партнера који ће моћи поставити клизалиште или организовати манифестацију у виду "зимског села", наведено је у одговору.

Оно што ће традиционално бити дио новогодишњег и божићног декора у центру града јесу уличне тезге за које ће се одобрења издавати на основу одлуке градоначелника од 10. децембра ове године.

"Одобрења ће се издавати у периоду од 15. децембра ове до 15. јануара идуће године, а висина комуналне таксе за коришћење јавне површине за постављање тезге у овом периоду је 300 КМ", наводе у Одјељењу за стамбено-комуналне послове.

Шта је "зимско село" осим клизалишта требало још да укључи као понуду за сада остаје непознато, као и разлог због кога је потенцијални партнер одустао од овог посла.