latinica  ћирилица
04/01/2019 |  16:49 ⇒ 16:55 | Аутор: СРНА

Мићић: Ускоро Дневни центар за дјецу са посебним потребама

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић најавио је на празничном дружењу са дјецом која имају потешкоће у развоју да ће у граду ускоро бити отворен Дневни центар за савремену помоћ породицама које имају дјецу са посебним потребама.
Мићо Мићић са малишанима - Фото: СРНА
Мићо Мићић са малишанимаФото: СРНА

"Они су прави мали хероји који се боре са проблемима који су их задесили и ми желимо да им помогнемо у тој борби, у складу са могућностима", рекао је Мићић новинарима.

Прем његовим ријечима, Бијељина ће међу првим градовима у Републици Српској и БиХ ускоро добити Дневни центар са дјецу с посебним потребама, који ће олакшати свакодневне активности дјеци и њиховим родитељима.

Новогодишњем дружењу присуствовало је више од 70 дјеце са потешкоћама у развоју, а забавни програм извели су им ученици шестог разреда Основне школе "Свети Сава" који су припремили луткарску представу "Новогодишње шумске приче".

Дјеци су даровани новогодишњи пакетићи које је обезбиједила Коалиција организација особа са инвалидитетом "Колоси", чији је рад усмјерен на промоцију равноправности и укључености свих особа у друштво.