latinica  ћирилица
07/02/2019 |  18:19 ⇒ 18:55 | Аутор: СРНА

Ђуревић: Коалиција стабилна, могућа шира подршка за наредне изборе

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је данас на састанку са предсједницима општинских одбора СНСД-а, СП-а, СНС-а и ДНС-а да је коалиција стабилна, те да је могуће проширење коалиционих партнера.
Младен Ђуревић са Пером Петровићем, Жељком Шевртом, Миладином Милићевићем и Младенком Тасићем - Фото: СРНА
Младен Ђуревић са Пером Петровићем, Жељком Шевртом, Миладином Милићевићем и Младенком ТасићемФото: СРНА

"У локалном парламенту имамо још одборника који су пришли коалиционој већини и вјерујем да ћемо заједно са њима на наредним изборима договорити заједнички наступ и да ћемо имати већу подршку странака и појединаца", навео је Ђуревић.

Он је истакао да коалиција савршено функционише и да се о свему отворено разговара.

"Ово је сложан тим који жели Вишеграду само најбоље, да се поспјеши стандард људи у свим сегментима и сигуран сам да ћемо у нашим намјерама успјети", истакао је Ђуревић.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Вишеград Перо Петровић рекао је да је анализирано оно што је урађено у претходном периоду и договорено како да се ради у наредном периоду.

"Коалиција добро ради, имамо одређених назнака да ће бити проширења коалиције. Наш план је да наредне године подржимо Ђуревића опет за начелника, јер свој посао ради како треба", додао је Петровић.

Предсједник Општинског одбора СП Вишеград Жељко Шеврт рекао је да су на свим сједницама Скупштине општине донесене одлуке које су добре за град.

"Општина кроз стипендирање студената настоји да помогне све младе људе, а ми се надамо да ће они по завршетку студија доћи са знањем у овај град и овдје формирати своје породице", додао је Шеврт.

Предсједник Општинског одбора СНС-а Вишеград Миладин Милићевић рекао је да је ова власт добро радила, али да очекује да ће се резултати тек видјети, те да су у плану многи инфаструктрни радови.

"Извршна власт је задовољавајућа, начелник добро обавља свој посао и вјерујем да ће тако бити и у наредном периоду", додао је Милићевић.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Вишеград Младенко Тасић рекао је да су задовољни функционисањем коалиције.

"Трудили смо се да најбоље кадрове које смо имали делегирамо на функције. Пратећи рад начелника који има велику енергију, задовољни смо његовим радом, а ми ћемо настојати да својим радом помогнемо рад у интересу свих", додао је Тасић.