latinica  ћирилица
13/02/2019 |  07:51 ⇒ 10:09 | Аутор: РТРС

НСРС о измјенама Закона о пољопривредном земљишту (РТРС плус, 10.00)

Народна скупштина Републике Српске, редовну сједницу наставиће разматрањем Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о пољопривредном земљишту.
Народна скупштина Републике Српске - Фото: СРНА
Народна скупштина Републике СрпскеФото: СРНА

На дневном реду су и Нацрти закона о измјенама и допунама Закона о дувану и стратегије развоја предузетништва жена у Српској до 2022. године.

Пред посланицима би требало да буде и Приједлог Буџета Регулаторне комисије за енергетику Српске за 2019. годину и Извјештаји о раду Регулаторне комисије за енергетику и Фискалног савјета Српске у 2017. години.

Народна скупштина требало би да разматра и Извјештај Главне службе за ревизију јавног сектора о проведеној финансијској ревизији Консолидованог годишњег финансијског извјештаја за кориснике буџета Републике Српске у 2017. години и годишњи ревизорски извјештај Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске за прошлу годину.

Народна скупштина Републике Српске размотрила је синоћ Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о Комори инжењера пољопривреде, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о занатско-предузетничкој дјелатности, те Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о регистрацији пословних субјеката у Републици Српској...

Пренос засједања на програму РТРС плус и нашем порталу.