latinica  ћирилица
20/02/2019 |  15:17 ⇒ 15:29 | Аутор: РТРС

Најпрестижнија регионална додјела музичких награда - Оскар популарности

Четвртог марта 2019. године у СД "Борик" у Бањалуци биће одржана најпрестижнија регионална додјела музичких награда - Оскар популарности.
Оскар популарности - Фото: РТРС
Оскар популарностиФото: РТРС

Учесници у програму и добитници награда су најпопуларнији извођачи свих жанрова музике са простора Балкана.

Овогодишњи добитници награда су: Зорица Брунцлик, Кемиш, Кија, Андреана Чекић, Тропико банд, Лапсус банд, Амадеус банд, Магла банд, Црвена јабука, Ален Исламовић, Кики Лесендрић (Пилоти), Жељко Васић, Дејан Матић, Теодора, Јадранка Барјактаровић, Неда Украден, Емир Ђуловић, Лозано, Гастоз, Александра и Матрикс, Илма Карахмет, Армин Дедић, Маскарада банд и трубачки оркестар Ивана Јовановића.

Из Queen estrade, која је организатор ове традиционалне манифестације, рекли су нам да ће за бањалучку публику и ове године припремити врхунски спектакл. 

-Оскар популарности има двадесетдвогодишњу традицију управо захваљујући бањалучкој публици која подржава и цијени наш рад. Ово су разлози због којих се максимално трудимо да публици приуштимо незаборавно музичко вече. И ове године публика ће имати прилику да у глас са омиљеним извођачима пјева највеће хитове из 2018. године, као и старе хитове провјерених звијезда народне, поп и рок музике. Врхунска аудио, видео и лајт продукција, заједно са мноштвом хитова које ће пјевати више од 25 веома популарних извођача, уз изузетну бањалучку публику, учиниће да ово буде вече за памћење - изјавио је Зоран Ђурић, организатор манифестације и продуцент Queen еstrade.