latinica  ћирилица
22/03/2019 |  12:34 ⇒ 12:40 | Аутор: РТРС

Сутра у Бањалуци шести "Стартер" програм

Бањалучки Старт центар организује сутра у Бањалуци шести "Стартер" програм чији је генерални спонзор компанија Проинтер ИТСС.
"Стартер" програм - Фото: РТРС
"Стартер" програмФото: РТРС

- Под слоганом "Буди и ти стартер" Старт центар наставља са организацијом једнодневног едукативног програма намијењеног појединцима и тимовима који желе да развијају своје пословне идеје или који желе да науче конкретне вјештине које могу користити за развој својих пословних идеја - саопштено је из Проинтера.

Током претходних 20 дана за учешће на "Стартер" програму пријавило се седам тимова који развијају идеје базиране на информационим технологијама.

Овај програм је оријентисан на практичан рад, тако да ће учесници,имати прилику да стекну основна знања и раде на изради пословног модела за своју идеју, идентификују кључне купце, дефинишу приједлог вриједности за своје купце и стекну практична знања како да тестирају своју идеју на тржишту.

"Стартер" програм биће одржан у просторијама Универзитета Апеирон у периоду од 10.00 до 18.00 часова.

Поред компаније Проинтер, реализацију програма подржали су и Virtuo, Универзитет Апеирон, Qlab coworking, Red Bull, Мања и Корт.