latinica  ћирилица
25/03/2019 |  11:56 ⇒ 12:11 | Аутор: СРНА

Давидовић: "Отворена врата" ради лакше комуникације са грађанима

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић представила је данас пројекат под називом "Отворена врата" чији је циљ да омогући лакшу и директнију комуникацију грађана и Министарства породице, омладине и спорта.
Бањалука: Министрица Давидовић "Отворена врата" - Фото: СРНА
Бањалука: Министрица Давидовић "Отворена врата"Фото: СРНА

Давидовићева је рекла да је овај пројекат намијењен свим грађанима који својим конкретним идејама, приједлозима, сугестијама, конструктивним критикама могу да унаприједе рад Министарства породице, омладине спорта.

- Позивам све грађане који су заинтересовани за овај вид сарадње да нам пишу путем отворене мејл адресе otvorenavrata@mpos.vladars.net и пошаљу приједлог теме за разговор са кратким образложењем, а представници Министарства ће начинити листу грађана, али и организација са којима ће бити обављени разговори - изјавила је Давидовићева новинарима.

Према њеним ријечима, на сајту Министарства породице, омладине спорта налази се банер који је већ активан и путем којег грађани могу добити основне информације о начину комуникације са Министарством.

Она је додала да ће разговори бити обављани сваке посљедње сриједе у мјесецу, да ће први разговори бити обављени у априлу, као и да ће за саговорнике бити бирани грађани који предложе теме од користи за ширу друштвену заједницу.