latinica  ћирилица
25/04/2019 |  11:58 ⇒ 12:51 | Аутор: СРНА

Честитке поводом Васкрса

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је највећи хришћански празник Васкрс Његовој светости патријарху српском Иринеју, архијерејима, свештенству, монаштву и свим православим вјерницима.
Застава Републике Српске -
Застава Републике Српске

- Нека нам радост Христовог васкрсења у данима овог празника над празницима подари мир, испуни нас истинским хришћанским вриједностима и пружи нам вјеру да савладамо искушења - поручила је Цвијановићева у честитки.

Она је пожељела свима да овај хришћански празник проведу у радости, праштању и слози, уз поздрав "Христос воскресе - ваистину воскресе! - саопштено је из кабинета предсједнице Српске.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је Његовој светости патријарху српском Иринеју, свим архијерејима, свештенству, монаштву и православном народу српском честитку поводом највећег хришћанског празника - Васкрса, са жељом да га прославе у миру, здрављу и радости.

Вишковић је у име Владе Републике Српске и у своје име пожелио да овај празник буде подстрек за свако добро дјело како на личном, тако и општем плану изградње и напретка друштва.

- Нека овај сверадосни празник буде подстрек за свако добро дјело, како на личном, тако и општем плану изградње и напретка нашег друштва; њези и очувању нашег идентитета, али и усвајања свих здравих и истински корисних цивилизацијских достигнућа и вриједности! Христос васкрсе - ваистину васкрсе - наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.