latinica  ћирилица
10/05/2019 |  15:38 ⇒ 15:54 | Аутор: СРНА

Протокол о сарадњи Покрета успјешна Српска и Прва СДС

На основу раније обављених међустраначких преговора између политичких субјеката градских одбора Покрета успјешна Српска – др Златко Максимовић, и Прве Српске демократске странке, те сличности идеја и усклађености политичких програма, постигнут је договор о заједничком дјеловању, међустраначкој сарадњи, те заједничком наступању на изборима и политичкој сцени, а све у циљу побољшања живота грађана Семберије и Републике Српске.
Протокол о сарадњи - Фото: РТРС
Протокол о сарадњиФото: РТРС

Градски одбори ових странака потписале су протокол о сарадњи који подразумијева заједнички наступ на предстојећим локалним изборима 2020. године, форимирање заједничке коалиционе листе, те подршка заједничком кандидату за градоначелника Бијељине 2020. године.

Предсједници градских одбора ове двије странке др Златко Максимовић и Слободан Максимовић, истакли су да су у току преговори и са другим странкама које не чине власт у Бијељини, те да очекују да им се у наредном периоду прикључе и истакнути појединци, удружења грађана и сви политички субјекти кој желе просперитет и напредак граду Бијељини.