latinica  ћирилица
20/06/2019 |  14:07 ⇒ 17:48 | Аутор: РТРС

Тужилац наредио обдукцију тијела убијеног Мирослава Татића

Дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва наредио је да буду предузете истражне радње ради утврђивања свих околности убиства Мирослава Татића /52/ из Бањалуке, те да буде извршена обдукција тијела у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Из Окружног јавног тужилаштва је саопштено да је синоћ, око 23.30 часова, испред куће пронађено Татићево тијело.

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Синиша Врањеш, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.

У тужилаштву наводе да је полиција ухапсила лице чији су иницијали А.Б. /28/ из Бањалуке због постојања основа сумње да је починио убиство, те да је у току његова криминалистичка обрада.

Према сазнањима Срне, припадници Полицијске управе Бањалука су у року од сат времена ухапсили Александра Бубњевића осумњиченог да је убио Татића у бањалучком насељу Лазарево.

Према тим сазнањима, син жртве Дејан Татић пријавио је синоћ око 23.30 часова полицији да је нашао оца на кућном прагу са убодном раном.

Полиција је одмах изашла на лице мјеста, а након сат времена заустављено је возило у близини Парка Младен Стојановић којим је управљало лице за које се сумњало да је убио суграђанина. С њим у возилу била је и малољетна женска особа.

Упркос напорима љекара, Мирослав Татић је након покушаја реанимације преминуо.

Медији пишу  да је Бубњевић са малољетном дјевојком (16) око 23 часа дошао пред породичну кућу Татића како би се обрачунао са Дејаном и то због болесне љубоморе.

Према незваничним информацијама осумњичени и син жртве раније су били у добрим односима, али је до сукоба дошло због малољетне дјевојке уназад неколико дана.

Повезане вијести:

Младић убио суграђанина на кућном прагу; Ухапшен Александар Бубњевић