latinica  ћирилица
05/04/2020 |  15:33 ⇒ 16:27 | Аутор: СРНА

Требиње: Забрањена набавка робе из Чапљине

Свим привредним субјектима на подручју града Требиња забрањено је да продајне објекте снабдијевају робом из општине Чапљина, гдје је потврђено присуства вируса корона, наредба је градског Штаба за ванредне ситуације.
Требиње - Фото: илустрација
ТребињеФото: илустрација

Наредбу је донио командант Штаба Мирко Ћурић, а остаје на снази до сриједе, 8. априла до 20.00 часова, с могућношћу продужења док се не утврди епидемиолошка ситуација у општини Чапљина.

Свим лицима који имају пребивалиште/боравиште на подручју Требиња забрањено је кретање изван подручја града до сриједе, 8. априла, до 20.00 часова.

Забрана се не односи на лица која посједују дозволу за кретање издату од МУП-а или потврду о потреби кретања због несметаног обављања процеса рада издату од послодавца.

Сва лица која улазе на подручје града Требиње дужна су да долазак најаве на број 121, уз образложење разлога доласка.

Сви привредни субјекти који послују на територији града Требиња дужни су најавити пријем робе градском Штабу за ванредне ситуације Града Требиња на број 121.

Пријем робе искључиво се може извршити уз присуство представника градског Штаба за ванредне ситуације, уз претходну најаву тачне сатнице доласка робе.

Ова наредба ступа на снагу данас, а биће објављена у "Службеном гласнику" града Требиња.