latinica  ћирилица
23/07/2020 |  19:25 ⇒ 19:59 | Аутор: СРНА

Ненад Вукоје кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа

Вечерас је у билећком Дому културе представљен кандидат СНСД-а за начелника општине Билећа Ненад Вукоје, успјешни херцеговачки привредник, власник мљекаре "Пађени".

Вукоје је рекао новинарима да ће, уколико постане начелник, настојати да се у овој општини поправи стање, да се изгради инфраструктура која ће задовољити и младе и старе, те да ће се максимално ангажовати за бољитак општине Билећа.

Он је истакао да постоји много тога што треба урадити и завршити, додајући да ће настојати да се отварају нова радна мјеста и да се млади задрже у овој локалној заједници.

- Сматрам да могу да помогнем овој општини више него што сам до сада урадио и због тога бих се прихватио да окренемо ситуацију на боље и покушамо да задржимо што више народа у Билећи, да се не сели у друга мјеста, да не мора наша омладина да иде да тражи боље, него да остаје овдје - изјавио је Вукоје новинарима.

Члан Предсједништва СНСД-а Борис Пашалић, који је присуствовао вечерашњој промоцији кандидата за начелника општине Билећа и одборничке листе, рекао је да је Вукоје одличан кандидат, те изразио задовољство што СНСД има кандидата који се доказао у привреди и који је својим заслугама успио да изгради важну фирму.

- Не треба имати сумњу да, ако је са својих 10 прстију изградио такав капацитет, не може да успјешно води и општину Билећа -  рекао је Пашалић.

Општински одбор СНСД-а у Билећи промовисао је вечерас кандидата за начелника општине, као и кандидате за одборничку листу за предстојеће локалне изборе који ће бити одржани 15. новембра.