latinica  ћирилица
18/10/2020 |  09:06 ⇒ 09:06 | Аутор: Блиц

Шарац, који је јуче упуцан у главу, и даље у тешком стању

Александар Шарац (36) који је рањен јуче у гаражи тржног центра на Новом Београду је, према посљедњим информацијама и даље у тешком стању.
Александар Шарац тешко рањен у сачекуши на Новом Београду - Фото: Screenshot/YouTube
Александар Шарац тешко рањен у сачекуши на Новом БеоградуФото: Screenshot/YouTube

- Он се и даље налази у јединици интензивне његе и у тешком је стању - кажу за Блиц из Ургентног центра.

Како преноси Прва ТВ, Шарцу се оба метка налазе у глави. Обављена је сва неопходна дијагностика, а љекари му одржавају виталне функције.

Шарац је јуче око 16 сати рањен на паркингу у гаражи тржног центра. Он се кретао ка свом аутомобилу када је у њега, за сада непознати нападач, испалио два хица у главу.

Са тешким повредама одмах превезен у Ургентни центар.

Нападач је, према писању појединих медија, на себи имао црвену јакну, качкет и хируршку маску. Испалио је два хица Шарцу у главу и потом побјегао пјешке. Током бијега одбацио је пиштољ на излазу из гараже.

Александар Шарац већ је био на мети професионалног убице када је 5. јануара 2019. дошло до пуцњаве на Бановом брду када је грешком убијен Небојша Марковић, његов зет. Тог дана Александар је требало да крене на тренинг као што то обично чини у то вријеме, међутим убица га је замијенио са зетом Небојшом.

Касније се сазнало да је Александру за петама био професионални убица Чаба Дер, одговоран за више убистава широм свијета. Дер се налази у затвору у Мађарској.