latinica  ћирилица
28/10/2021 |  08:57 ⇒ 08:58 | Аутор: Глас Српске

Неле Карајлић: Пут који човјек изабере резултат је љубави

Неле Карајлић је гостујући у оквиру пратећег програма на "Заплету" говорио младима о својим почецима и каријери.
Неле Карајлић на "Заплету" - Фото: Глас Српске
Неле Карајлић на "Заплету"Фото: Глас Српске

Како је казао пут који човјек изабере је једино резултат његове љубави.

- Уколико човјек заиста то воли и жели да буде то што је наумио не постоји ниједан вјетар, оркан ни једна пандемија, ниједан друштвени систем који може да га заузда. Та љубав је та која прескаче све те препреке. Мој случај је такав- порзучио је Карајлић младима.

Будући да ради серију "Сложна браћа" истакао је да је највеће питање било како да направе шегу а да покажу менталитет наших људи односно грамзивост, похлепу, превртљивост и све оно што у официјелном говору нико нема.

-И како на тај начин да засмијеш гледаоце а да при том засмијеш и те главне јунаке који треба да препознају себе, односно те групе људи који би требало да препознају себе у тој нашој игри. Ово је потпуно нова генерација, 25 година касније, гдје препознајемо дјецу од свих оних које знамо. Данас је свијет директан, ми смо "Сложну браћу" снимали 1995. Године од априла до августа кад су се све најгоре могуће ствари на овом тлу дешавале. Срамота ме је да их помињем. Ишли смо на снимање и враћали се са снимања и као што се сад броје мртви од короне бројали смо мртве сви знамо зашто. Замислите како је било тешко радити хумор о тим људима. То је било драматична ситуација што заслужује нову књигу- рекао је Карајлић.

Публика је уживала у разговору са Нелетом, а сутра ће имати прилику да слуша разговор са глумцем Андријом Кузмановићем.