latinica  ћирилица
20/04/2022 |  07:05 ⇒ 08:59 | Аутор: РТРС

БОРС позвао грађане да дођу на скуп "Слобода" (ВИДЕО)

Борачка организација Републике Српске, која је организатор народног скупа "Слобода" у Бањалуци, позвала је грађане да присуствују овом скупу.
Народни скуп "Слобода" - Фото: РТРС
Народни скуп "Слобода"Фото: РТРС

- Народ Републике Српске је народ слободе. Ако си знао да си дио народа који је створио војску да одбрани своју вољу и жељу да будемо слободни у слободној Републици Српској, ако си против тога да нам слободу Српске одузимају наметањем, санкцијама и отимањем наше земље, шуме и воде, ако знаш колико су твоји очеви дали за слободу Републике Српске знаш да се сада мораш одазвати народном скупу подршке Српској "Слобода" - поручили су из БОРС-а.

ПОзвали су све грађане да дођу данас на Трг Крајине у Бањалуци у 17.00 часова.

- Нека ова Велика сриједа буде сриједа велике одрбране наше слободе. Живјела Српска, живјела слобода! - поручили су из Борачке опрганизације Републике Српске.

Предсједник Предсједништва Борачке организације Републике Српске Алекандар Савић поручио је борцима, политичарима, носиоцима јавних функција и свим грађанима да дођу на Трг Крајине и да заједно једним гласом изразе незадовољство наметањем одлука и суспендовањем Закона о имовини Републике Српске.