latinica  ћирилица
29/06/2022 |  10:18 ⇒ 10:20 | Аутор: РТРС

"Бањалучки дани музике" - врхунска забава, дружење и добра музика на Аквани

Фестивал "Бањалучки дани музике", мјесто сусрета и дружења добрих људи, врхунске забаве и квалитетне музике, почиње у четвртак, 30. јуна и трајаће до суботе, 02. јула.
Бањалучки дани музике (фото: queenestrada.net) - Фото: РТРС
Бањалучки дани музике (фото: queenestrada.net)Фото: РТРС

Девети по реду "Бањалучки дани музике" одржаће се на концертном простору воденог парка "Аквана" у Бањауци, у организацији Квин Естрада, а као и претходних година, публика ће имати прилику да ужива у изузетним наступима најпознатијих имена регионалне музичке сцене.

Све посјетиоце очекују три фестивалска дана испуњена добром музиком, плесом, дружењем и радошћу. Првог дана фестивала, публику ће расплесати група Галија, Миле Кекин и Бенд, група Срчани удар, која на фестивал долази чак из далеке Канаде, те Стрингси Акустик Оркестра i Лориен.

Други дан фестивала резервисан је за наступе легендарне ЈУ Групе, бенда Рок ко фол из Сједињених Америчких Држава, као и наступе динамичног састава Севдах Бабy и бендова Чарна и Лоџик Систем Дисордер, побједника такмичења "Бањалучка гитаријада".

Трећег дана, публика фестивала "Бањалучки дани музике" имаће прилику да међу првима у региону чује пјесме са новог албума бенда Рибља Чорба, чији су наступи постали заштитни знак овог фестивала.

Поред тога, на сцени "Бањалучких дана музике" наступиће и фантастични Марчело, Ненси, Реид и Напети квантит, Атомско склониште, те бањалучки бендови Рација и Респиратор.

Улазнице по цијени од 10 КМ по фестивалској вечери су у продаји путем онлајн сервиса www.kupikartu.ba, те на благајни ВП "Аквана" и испред РК "Боска". Програм све три фестивалске вечери почиње у 20 часова.

Све информације које се тичу фестивала и резервација ВИП улазница могу се добити позивом на број 066 905 399.