latinica  ћирилица
20/09/2022 |  22:25 ⇒ 22:43 | Аутор: СРНА

Селак: Залагаћемо се за демографску обнову Српске

Носилац листе Социјалистичке партије Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Горан Селак изјавио је вечерас у Требињу да ће СПС остварити посланички клуб у парламенту Српске и да без ове странке неће бити могуће формирати Владу Републике Српске.
Требиње-СПС - Фото: СРНА
Требиње-СПСФото: СРНА

Селак, који је и предсједник СПС-а, рекао је да ће се СПС залагати за демографску обнову Републике Српске, подршку домаћим привредницима, те борбу против криминала и корупције.

Носилац листе СПС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Максим Скоко каже да ће се ова странка залагати за равномјеран развој Републике Српске.

- Херцеговина располаже са природним и другим ресурсима, има могућност развоја туризма, пољопривреде и сточарства, али све то треба бити подржано јаком путном и комуналном инфраструктуром - рекао је Скоко.

Кандидат СПС-а за предсједника Републике Српске Неђо Ђурић рекао је да ће, уколико добије повјерење грађана, додатно ојачати институције Републике Српске.

- Моја улога као предсједника је да убиједим све политичке странке да о битним питањима буду јединствене - рекао је Ђурић.

На централној трибини СПС-а у Требињу представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет.