latinica  ћирилица
29/09/2022 |  19:53 ⇒ 20:44 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Oчекујемо убједљиву побједу (ФОТО)

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је вечерас у Прњавору да очекује велику и убједљиву побједу СНСД-а на изборима који ће бити одржани у недјељу, 2. октобра.
СНСД у Прњавору (Фото: twitter.com/MiloradDodik) -
СНСД у Прњавору (Фото: twitter.com/MiloradDodik)

Цвијановић је уочи трибине у Прњавору рекла да су у овој локалној заједници, захваљујући доброј сарадњи републичких и локалних власти, урађени многобројни пројекти.

- Сигурна сам да грађани Прњавора то цијене и да ће тако бити и у наредном периоду. Очекујем да Прњавор покаже да је у бојама СНСД-а и на овим изборима, као што је био то случај претходних неколико изборних процеса - рекла је Цвијановић.

Она је истакла и да је задовољна одзивом грађана на трибинама СНСД-а широм Републике Српске.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Имамо много добре, позитивне енергије, послали смо мноштво добрих порука, показали да желимо заједно да радимо за јаку Републику Српску, да чувамо наше надлежности, институције, да повећамо плате и пензије, да излазимо у сусрет потребама наших грађана и изграђујемо Републику Српску - рекла је Цвијановићева.

Она је изразила увјерење да грађани разумију да у рукама СНСД-а лежи политичка сигурност која гарантује истовремено вођење економских процеса и очување и заштиту Републике Српске у тешким временима.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице два Дарко Томаш рекао је новинарима да је у најави још једна побједа СНСД-а.

- Побједа у Прњавору била је велика и извјесна и 2016. и 2018. и 2020, а биће и 2022. године као плод резултата рада, прије свега републичких власти предвођених Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић, а потом и нас на локалном нивоу - рекао је Томаш.

Он је изразио очекивање да ће грађани вредновати тај рад и дати огромну подршку СНСД-у и тако дозволити да се настави континуитет развоја Републике Српске.

Вечерашњем централном скупу СНСД-а присуствовао је и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик, а представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један.