latinica  ћирилица
30/09/2022 |  21:31 | Аутор: РТРС

Милица Ђурђевић Стаменковски подржала Милорада Додика и Славенка Ристића

Дошла сам у Бијељину не као политички актер, него као Српкиња и пријатељ нашег Славенка Ристића. Моја подршка њему и Милораду Додику је логична јер се боримо за исте вредности – слободарство српског народа, добре односе Србије и Републике Српске и младе људе који морају да остану на њиховим огњиштима и да на својој земљи рађају децу – поручила је Милица Ђурђевић Стаменковски, оснивач и високи функционер политичке странке "Заветници".
Милица Ђурђевић Стаменковски и Славенко Ристић (фото: bijeljina.org) -
Милица Ђурђевић Стаменковски и Славенко Ристић (фото: bijeljina.org)

У разговору са чланицама и члановима Републичке омладине Српске Стаменковски је истакла да млади људи често нису свјесни какве подвиге могу да остваре.

- Постоје предрасуде да младост не може да подразумева свесност и одговорност. Али треба схватити да Републике Српске нема без Србије, као ни Србије без Српске. Ми морамо да се разумемо и бринемо једни о другима. Срби из Бијељине морају размишљати о Србима у Новом Саду, као што Срби из Параћина треба да размишљају о Србима из Бијељине. Ниједна граница то не може да спречи или забрани – нагласила је Стаменковски.

Кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС Славенко Ристић навео је да савремена цивилизација настоји да изгради свијет индивидуа, бришући све вриједности на којима треба да се заснива здраво друштво.

"Бијељина данас"