latinica  ћирилица
16/10/2022 |  18:23 ⇒ 17/10/2022 | 07:59 | Аутор: РТРС

Власеница: Због свједочења о неправилностима на изборном дану, Сања Станимировић изложена бруталним увредама (ВИДЕО)

Након што је у програму наше телевизије посвједочила о неправилностима на изборни дан које су пројектовали кандидат, активисти и симпатизери СДС, предсједник Општинске изборне комисије Сања Станимировић изложена је бруталним увредама, па и пријетњама. Све је додатно подгријано оглашавањем Општинског одбора СДС само у блиским медијима.
Сања Станимировић - Фото: РТРС
Сања СтанимировићФото: РТРС

Бахатост, покушај опструкције изборног процеса, притисци на чланове бирачких одбора, застрашивање чланова општинске изборне администрације, пријетње да ће неко донијети пушку и све побити – тако је Сања Станимировић описала изборни дан на појединим бирачким мјестима у Власеници.

Али не произвољно већ на бази доказа – евиденција о раду одбора, приговора, и на крају полицијског извјештаја – јер је због непримјереног понашања присталица СДС на три бирачка мјеста био привремено обустављен процес гласања.

Из те странке су ћутали. Нити су се оградили од поступака својих активиста, нити су примједбовали на званичне извјештаје изборне администрације и полиције.

Проговорили су – када је све доспјело у јавност. И то најбруталније!

РТРС и Станимировићеву, посредством само блиских медија, оптужили су за неистине – кривотворећи изговорене и пренесене ријечи. А онда су чаршија и друштвене мреже експлодирале.

Предсједнику општинске комисије су упућене најприземније увреде и најбруталније пријетње. И не престају!