latinica  ћирилица
14/02/2023 |  12:04 ⇒ 12:05 | Аутор: РТРС

Цвијановићева честитала Дан државности Србије

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку, поводом Сретења - Дана државности Републике Србије, предсједнику Републике Србије Александру Вучићу, државном руководству и свим грађанима.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Поводом великог празника Сретења - Дана државности Србије, част ми је и задовољство да Вама, државном руководству и свим грађанима Србије, упутим искрене честитке и најљепше жеље за даљи напредак и свеукупни просперитет. Чврсто сам увјерена да ће Република Србија, као главни покретач развоја и гарант стабилности региона, наставити да јача своју политичку и економску позицију, као и посвећеност регионалној сарадњи - истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је упутила изразе дубоке захвалности предсједнику Србије и српском руководству за висок ниво политичког разумијевања, економску сарадњу, као и на реализицији заједничких инфраструктурних пројеката, у интересу и на добробит свих наших грађана.

- Поносни на чињеницу да Република Србија и Република Српска данас имају најбољи могући облик сарадње на свим пољима, те снажне братске, пријатељске и институционалне везе, још једном Вам честитам велики државни и национални празник и срдачно Вас поздрављам - наводи се у честитки српског члана и предсједавајуће Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.