latinica  ћирилица
27/03/2024 |  16:38 ⇒ 16:45 | Аутор: СРНА

Вулић: Сарајево није сигурно мјесто за предсједника Српске

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да Сарајево није сигурно мјесто за предсједника Републике Српске Милорада Додика и имајући у виду да је објелодањена могућност атентата, не чуди ни нови сценарио за киднаповање.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- Када сам рекла да се спрема атентат на предсједника Републике Српске, из другог ентитета могли смо само чути осуде. Мој извор из кругова америчке Амбасаде отворено ми је рекао: "Ријешићемо се Додика на овај или онај начин'. Уз све то, испред Суда БиХ посјечена су здрава стабла, а ни данас се не зна по чијем налогу" - истакла је Вулићева и захвалила предсједнику Србије Александру Вучићу, сенатору Српске Александру Вулину и безбједносним структурама Републике Србије на информацијама у вези са новим могућим сценаријом.

Она је поручила да Срби нису кукавице, нити поданици.

- Нећемо поклекнути било да се пријети, пуца, одрубљује глава... Српски понос и љубав надјачаће мржњу Мајкла Марфија и Кристијана Шмита - истакла је Вулићева поводом Вулинове изјаве да је у току финализација завјере против Републике Српске и Србије и да они који иза тога стоје хоће да киднапују предсједника Милорада Додика и униште Српску