latinica  ћирилица
19/04/2024 |  14:16 ⇒ 14:46 | Аутор: РТРС

Станивуковић честитао РТРС-у: Свакодневним радом потрвђујете своју битну улогу јавног сервиса

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић упутио је срдачну честитку свим запосленим у Радио-телевизији Републике Српске поводом 32 године постојања и рада.
Драшко Станивуковић - Фото: РТРС
Драшко СтанивуковићФото: РТРС

- У име града и у лично име, руководству, уредницима, новинарима, сниматељима и свим запосленима у РТРС-у честитам 32. годину успјешног пословања - написао је Станивуковић.

Истакао је да је РТРС, као јавни сервис који је стваран, растао и јачао заједно са Републиком Српском протеклих деценија, информисао грађане широм Републике Српске о свим актуелним темама.

- Свакодневним радом, залагањем и унапређењем свог програма потрвђујете своју битну улогу Јавног радио-телевизијског сервиса Републике Српске. Са захвалношћу што посвећено пратите сваконевне активности нашег Града још једном вам упућујем срдачну честитку, уз наду да ћемо успјешно сарађивати као и до сада. Желим вам да још више напредујете и да и наредне годишњице дочекујете још успјешнији, те да правовремено и објективно информишете јавност - наводи се у честитки градоначелника Бањалуке.