latinica  ћирилица
Нове серије на РТРС
програм са карактером
Нове серије на РТРС
--:--
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Нове серије на РТРС

ХИТ СЕРИЈЕ У ЈАНУАРУ 2014.ГОДИНЕ

Јануар 2014.године, на програму Телевизије Републике Српске, обиљежиће почетак приказивања три изузетне телевизијске серије, које су у региону оствариле завидан успјех и гледаност. Својим гледаоцима Јавни сервис Републике Српске, представља:

III сезону хит серије “Будва на пјену од мора”:

Драмска серија, коју су гледаоци Телевизије Републике Српске завољели већ послије емитовања прве епизоде, стиже на ТВ екране и у новој, трећој сезони. Сукоб новопечених богаташа са осиромашеним “остатком свијета”, њежне љубавне приче и узбудљиве афере, елементи трилера и мотиви освете, драматуршки су обрасци на којима се заснива сторија – “Будва на пјену од мора”.

Високи продукцијски стандарди, мноштво врхунских глумаца из Србије, Црне Горе и региона, занимљиви заплети и неочекиван епилог, најбоље су препоруке које ову серију и у новој, трећој сезони чине једном од најтраженијих у региону.

Шешир професора Косте Вујића:

Прича је о невјероватном професору њемачког језика Кости Вујићу и разреду матураната Прве мушке гимназије у Београду, коју су похађали Михаило Петровић - Мика Алас, Јован Цвијић, Павле Поповић, Јаша Продановић и многи други знаменити људи који су обиљежили цијелу једну епоху као академици, професори, министри, политичари...

Лик Косте Вујића, којег игра Александар Беречек, био је ексцентрични професор још ексцентричнијим ђацима, ученицима Прве београдске гимназије, а догађаји тог времена смислено су описани, првенствено у роману који ауторски потписује Милован Витезовић, а затим и у римејку ТВ серије, чију режију потписује Здравко Шотра.

III сезону култне серије Отворена врата:

Отворена врата је телевизијска серија настала 1994.године. Већ у наредној години снимљена је друга сезона ове култне серије, а гледаоци Телевизије Републике Српске су у 2013. години имали прилику да се подсјете на обје поменуте сезоне, кроз догодовштине необичних ликова, који представљају савремену, грађанску породицу у Београду.

Креатори серије су Милош Радовић и Биљана Србљановић, а глумачку екипу и у трећој сезони предводе: Весна Тривалић, Богдан Диклић, Милан Гутовић, Бојана Маљевић, Никола Ђуричко, Оливера Марковић, Зоран Цвијановић.

 

Јавни сервис Републике Српске се и овај пут потрудио да својим гледаоцима обезбиједи садржаје који су актуелни и плијене пажњу у региону, што серије ''Будва на пјену од мора'', “Шешир професора Косте Вујића” и “Отворена врата” свакако јесу! 

Драги гледаоци,

Позивамо вас да будете уз серијски програм Телевизије Републике Српске - програм са карактером!

Редакција: Забавни програм