latinica  ћирилица
Грех њене мајке
домаћа серија
Грех њене мајке
20:10
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Грех њене мајке

Серија, 18 епизода

Година: 2009

Земља: Србија

Жанр: драма

Режија: Здравко Шотра

Сценарио: Милица Јаковљевић, Здравко Шотра

Улоге: Ивана Јовановић, Иван Босиљчић, Ружица Сокић, Војин Ћетковић, Марија Вицковић, Синиша Убовић, Небојша Дугалић, Бранка Пујић, Јасмина Аврамовић, Маринко Маџгаљ, Даница Максимовић, Никола Дјуричко...


Радња серије смјештена је у Други свјетски рат у Србији. Серија прати Неду, дјевојку која је врло млада на трагичан начин остала без родитеља. Сама на свијету почиње борбу покушавајући створити себи мјесто у друштву и животу, покушавајући схватити што је то њена мајка некад учинила и зашто она сада мора испаштати због њеног гријеха.

Неда, коју тумачи глумица Ивана Јовановић мора да се суочи са стварним светом у коме владају мушки принципи. Вешта игра судбине, принудна удаја, завет њене мајке из прошлости и потрага за правом љубављу, довешће је право у руке мушкарца који јој је био суђен.

Искушења кроз која пролази и препреке које мора савладати, учинит ће од главне јунакиње Неде особу способну да се на прави начин суочи са свијетом у којем живи и да у њему нађе своје мјесто и заслужи своју срећу.

Редакција: Забавни програм