latinica  ћирилица
НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ
"Кућа пуна народа"
НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ
20:15
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ

КУЋА ПУНА НАРОДА
новогодишњи програм
петак, 31.12. у 20.15

Свјећице, лампице, украси, јелке, музика, чашица добре капљице и још боље друштво, рецепт су за савршен дочек Нове године. И баш испуњавајући све наведено Радио-телевизија Републике Српске и ове године снимила је најбољи новогодишњи програм у Босни и Херцеговини.
"Кућа пуна народа" како се и зове вјерујемо да ће бити први избор грађана Републике Српске, а и шире. Поштујући епидемиолошке мјере, са много пјесме, музике, забаве, плеса и покоју здравицу ућемо у Нову 2022. годину.
Гледаоцима ће празнике честитати највеће звијезде региона попут, Здравка Чолића, Горана Бреговића, Драгана Бјелогрлића, Жељка Јоксимовића, Светлане Ражнатовић, Снежане Ђуришић, Неде Украден, Радише Урошевића, Цакане, Вање Мишић, Бориса Режака, Бојане Стаменов и многих других.
Гледаоци ће уживати у ванвременским хитовима, и то уз најбољи оркестар на балкану, Оркестар Александра Софронијевића.
Посебно емотиван биће наступ Николе и Марка Роквића који су извели најљепше пјесме свог оца.
Плесом ће нас забавити и права музичко - плесна атракција Уна Сана Сербика, али и кудовци који су спретним корацима загријали дланове публике у студију.

Све ово и још много других занимљивих садржаја гарантује нашим гледаоцима добар провод у кругу породице и у топлини дома, како препоруке и налажу.

Са жељом да угодно дочекате Нову годину, и да нам она буде много боља од ове 2021. за коју се многи радују да је испраћамо, позивамо вас да будете уз новогодишњи програм Радио Телевизије Републике Српске, симболично названог "Кућа пуна народа".
Ваши домаћини од 20 часова и 15 минута биће Верица Калаба и Срђан Радановић.

Редакција: Забавни програм