latinica  ћирилица
14/08/2014 |  11:13 | Аутор: СРНА

Ер Србија: Промотивне карте за двадесетак дестинација

Српска национална авиокомпанија Ер Србија најавила је данас специјалне промотивне цијене карата између Женеве и 18 дестинација, обиљежавајући споразум са компанијом Етихад регионал.

Као дио ове акције, Ер Србија нуди промотивне цијене карата за повратне летове у економској класи за путовања између 9. септембра 2014. и 31. марта 2015. године, а карте за ове летове биће у продаји од 14. до 25. августа.

Промотивне цијене карата из Женеве преко Београда важе за повратне летове у економској класи ка Атини, Бејруту, Бањалуци, Букурешту, Дубровнику, Истанбулу, Ларнаки, Москви, Пули, Подгорици, Сарајеву, Солуну, Скопљу, Софији, Сплиту, Тирани, Тивту и Тел Авиву, саопштила је из Ер Србија.

Цијене се крећу од 216 до 346 швајцарских франака и укључују све таксе, осим услуге за издавање карте, док путовања викендом подлијежу доплати од 12 швајцарских франака по правцу, а попуст на дјецу и бебе неће се примјењивати.

Почетна цијена карте између Београда и Женеве је 184 швајцарска франка, а између Београда и Лугана /преко Женеве/ 333 швајцарска франка.

Према кодшер споразуму, који је на снази од 1. августа, Етихад регионал ставио је "Ф7" код на летове Ер Србије на линији Београд - Цирих, док ће Ер Србија ставити "ЈУ" код на летове компаније Етихад регионал на линијама Женева - Београд и Женева - Лугано.