latinica  ћирилица
25/07/2018 |  17:44 ⇒ 17:46 | Аутор: РТРС

Компанија Проинтер ИТСС најоштрије осуђује оптужбе СДС-а

Компанија Проинтер ИТСС најоштрије осуђује данашње неутемељене оптужбе Српске демократске странке којима једно успјешно и друштвено одговорно предузеће из Републике Српске доводи у везу са актуелним обрачунима на домаћој политичкој сцени, а све у циљу прикупљања јефтиних поена код бирачам саопштено је из Проинтера.
Проинтер ИТСС (Фото:www.facebook.com) -
Проинтер ИТСС (Фото:www.facebook.com)

Саопштење преносимо у цијелости:

Нашим свакодневним дјеловањем потврђујемо да нам је посебна мисија запошљавање младих, образованих кадрова, али и конкретна подршка талентима. Већ сада за нашу компанију с транспарентом власничком структуром ради 60 високобразованих младих људи, међу којима су и стручњаци који програмирају најсавременија рјешења на пољу информационих технологија.

Од свог оснивања Проинтер ИТСС поштује законе, редовно измирује обавезе према држави и у пословању поштује све процедуре како би у тржишној утакмици постигао што бољи резултат. Наше пословање потврђује да је знање које имају наши запослени, креирајући најнапредније технолошке производе, шанса младим људима да бољу будућност стварају у Републици Српској.

Неспорно је да стојимо иза многих успјешних пројеката на које смо поносни јер смо на њима оставили печат посебног квалитета. Зато се они који покушавају да облате наш рад и не усуђују да оспоре стручност и квалитет урађеног, па и законитост њиховог добијања.

Умјесто тога, олако у јавност износе неутемељене квалификације, али очигледно намјерно заборављају да је Проинтер ИТСС успјешно реализовао послове након спроведених тендерских процедура и за институције на нивоу Босне и Херцеговине, попут Министарства одбране БиХ и Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА). Ипак, сугеришемо и онима који очигледно безразложним нападима желе да скрену пажњу са властитих проблема, да би било од посебног значаја да се анализира и колика је вриједност послова које су добила предузећа из Републике Српске на нивоу Босне и Херцеговине.

Проинтер ИТСС и овом приликом истиче да ће и у свом будућем дјеловању остати досљедан подршци знању, квалитеном раду и друштено одговорном понашању утамељеном на стриктном поштовању закона. Све што смо постигли је посљедица константног улагања у властите ресурсе, а то ће бити наше опредјељење и у наредном периоду како бисмо још компетентније могли да одговоримо на изазове који су пред нама. С таквом мисијом увјерени смо да ћемо и даље доприносити креирању бољег живота за све грађане Републике Српске и Босне и Херцеговине.