latinica  ћирилица
23/10/2018 |  10:26 ⇒ 11:10 | Аутор: РТРС

Најбоља ОК забава очекује вас и 2019. године на Тјентишту (ФОТО/ВИДЕО)

Љубитељи одличне забаве, дружења и адреналиског доживљаја и наредне године биће у прилици да уживају у јединственој ОК авантури и то 12/13/14 јула, када ће се на Тјентишту одржати шести по реду Нектар ОК Фест, саопштено је из ОК тима.
ОК Фест 2019 -
ОК Фест 2019

Саопштење преносимо у цијелости:

ОК теам у сарадњи са партнерима интензивно ради на припреми програма и пратећих садржаја како би вјерна ОК публика и наредне године уживала како у музичком дијелу програма, тако и у свим оним активностима и садржајима које им нуди једна од засигурно најљепших дестинација у овом дијелу Европе – НП Сутјеска.

ОК фест

Оно што овај фестивал разликује од других свакако је посебно мјесто и амбијент у којем се одржава, а са тим су се сложили како извођачи, тако и фестивалска публика која нам долази из регије, Европе, али и цијелога свијета. Какви су њихови први утисци, искуства, те како су се и сами провели на Нектар ОК Фесту ове године погледајте у "Nektar OK Fest – official aftermovie 2018".

Уколико још нисте имали прилику да видите како изгледају магична јутра на Тјентишту, уживате у концертима домаћих и свјетских музичких имена у посебном и непоновљивом амбијенту НП Сутјеска, те доживите праву авантуру кроз рафтинг најдубљим европским кањоном ријеке Таре или планинарске шетње на обронцима планинских масива Маглића и Зеленгоре... 12/13/14 јули 2019. године право је вријеме за то. Видимо се на Тјентишту!

ОК фест

И ове године све инфо, новости и дешавања на Нектар ОК Фесту 2019 пратите на www.okfest.net

ОК фест