latinica  ћирилица
11/12/2018 |  15:49 ⇒ 18:04 | Аутор: РТРС

Сестре Спасојевић учеснице акције "С љубављу храбрим срцима"

У оквиру хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима", 23. децембра, у Банском двору у Бањалуци биће одржано Донаторско вече, на којем ће наступити млади таленти из цијеле Републике Српске. Дјеца су се радо одазвала позиву предсједнице Републике Српске, Жељке Цвијановић, да буду њени партнери у овој акцији. Међу њима су и сестре Спасојевић из Зворника.

Ана и Ирена Спасојевић из Зворника својим дивним вокалима очарале су сваког ко их је бар једном чуо. Могу се похвалити бројним успјесима на музичким фестивалима и такмичењима талентата. Посебно Ана, која осим часова пјевања, похађа и музичку школу, одсјек клавир, а намјерава да се, и кад одрасте, настави бавити музиком.

Ипак, најљепше звуче кад пјевају у дуету. Свјесне колико подршка и помоћ другоме значи, с великим одушевљењем су се одазвале позиву предсједнице Републике Српске да буду њене партнерке у хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима".

И док спремате новогодишње поклоне за своје најмилије, Сестре Спасојевић вас подсјећају да се сјетите и оних према којима живот није био тако милостив и да их бар мало усрећите позивом на број 1411. Колико један корак или први загрљај значе за једно дијете, не може се измјерити новцем.