latinica  ћирилица
17/09/2022 |  20:59 ⇒ 21:05 | Аутор: СРНА

Ђокић: Циљ - континуирани економски развој Српске

Предсједник СП-а и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест Петар Ђокић рекао је да је циљ ове странке континуирани економски развој Републике Српске за шта је предулов раст домаћих и страних инвестиција.
Станари-трибина - Фото: СРНА
Станари-трибинаФото: СРНА

- За нас је боља Српска ако су боље пензије и плате, ако имамо више запослених, веће накнаде за борачко-инвалидску заштиту и разне врсте социјалне подршке, квалитетније субвенције пољопривредну производњу, бољу инфраструктуру - рекао је Ђокић на предизборном скупу у Станарима.

Он је навео да социјалисти на овом подручју имају млад, успјешан и доказан кадар и захвалио грађанима на подршци коју очекује и у наредном периоду.

Кандидат СП-а на Народну скупштину из Изборне јединице пет Срђан Тодоровић каже да је ова партија дала велики допринос у оснивању Станара као општине и њеном развоју, те да је сигуран да су то грађани и препознали.

Кандидат на Народну скупштину из Изборне јединице пет Борис Шљивић рекао је да социјалисти континуирано раде у Станарима, а не само током изборних кампања, те да након општих избора очекује једног посланика како би се тај рад и додатно унаприједио.

Носилац листе коалиције СП-НДП-СНП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Јовић рекао је да је циљ освајање једног директног мандата како би из ове институције у складу са програмским начелима СП-а допринијели стабилној Републици Српској и њеним грађанима.

Предсједник Општинског одбора СП-а Станари Денис Стевановић рекао је да ова странка седам година у континуитета ради на развоју ове општине и да је вријеме да добију свог посланика у Народној скупштини Републике Српске који ће се додатно залагати за, како каже, боље Станаре и Српску.