latinica  ћирилица
18/09/2022 |  19:28 ⇒ 19:31 | Аутор: СРНА

Шаровић: Залажемо се за мир, стабилност и просперитет

Кандидати СДС-а са подручја Сарајевско-романијске регије, који се налазе на изборним листама за предстојеће опште изборе, поручили су данас на трибини на Палама да ова странка и њени коалициони партнери желе да у Републици Српској, али и у БиХ владају мир, стабилност и просперитет.
Пале-СДС (Фото: СДС) -
Пале-СДС (Фото: СДС)

Кандидат СДС-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Мирко Шаровић очекује да СДС у наредне четири године буде носилац развоја Источног Сарајева и Пала.

- Наставићемо да улажемо у даљи развој Олимпијског центра "Јахорина", али ћемо далеко више рачуна водити о интересима наших суграђана - поручио је Шаровић на страначкој трибини.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Маринко Божовић рекао је да кандидати ове странке "свијетла образа" излазе пред бираче и изразио наду да ће грађани Српској дати свој глас и Шаровићу и Јелени Тривић, кандидату ПДП-а за предсједника Републике Српске.

Кандидат СДС за Народну скупштину Соња Јовичевић Караџић навела је да грађани Српске треба да живе боље, а да институције Српске не смију да поклекну у борби против корупције и организованог криминала.

Носилац листе СДС-а за Представнички дом Параментарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Дарко Бабаљ рекао је да представнице опозиције у Српској нису издајници и да такве тврдње доживљава као највећу увреду и њему и свим његовим саборцима у борби за отаџбину.