latinica  ћирилица
18/09/2022 |  21:32 ⇒ 21:49 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Српској потребна стабилна власт, а не аматери

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је вечерас да Републици Српској, у тешким и нестабилним временима, треба сигурна и стабилна власт, а не аматери.
Нова Топола-СНСД - Фото: СРНА
Нова Топола-СНСДФото: СРНА

Цвијановић је рекла да се СНСД окупља са својим грађанима, члановима и симпатизерима СНСД-а, људима који разумију да је снажна политика гаранција за опстанак снажен Републике Српске.

- Широм Републике Српске смо имали дивне пријеме које су нам приредили грађани, што значи да они разумију да у овако тешким и нестабилним временима морамо имати сигурну и стабилну власт. То није власт која трпи аматере, незналице и кукавице, то је она власт која подразумијева да можете да радите заједно са својим народом, са социјалним партнерима, да јачате институције - рекла је Цвијановић у Новој Тополи код Градишке.

Она је напоменула да треба наставити пут који је СНСД до сада градио, а то је очување Републике Српске и њених надлежности, као и стварање све бољег амбијента у наредним годинама кроз повећање плата и пензија.

- Све смо то обећали и извршили. У наредном периоду биће увођења нових мјера у области заштите породице, наталитета, али ћемо водити рачуна и о свим другим социјалним давањима - напоменула је Цвијановић.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик очекује максималну подршку у овом крају.

- Овдје смо заједно. Много ствари смо урадили заједно. Мислим да смо једно и у Тополу долазимо с образом јер смо урадили све што је договорено - рекао је Додик.