latinica  ћирилица
03/02/2023 |  17:30 ⇒ 17:34 | Аутор: СРНА

Српски младић оперисан, стање стабилно

Српски младић Бобан Ђузић /20/ из села Могила код Витине, који је данас убоден у десну лопатицу, оперисан је и његово здравствено стаље је стабилно, рекао је Срни директор Здравственог центра Гњилана Зоран Перић.
Болница - Фото: РТРС
БолницаФото: РТРС

Перић је навео да је повријеђени Србин прво збринут у амбуланти у Врбовцу одакле је пребачен на лијечење у болницу у Пасјану.

- Младић је оперисан и збринут. Његово здравствено стање је стабилно и вјерујемо да неће имати посљедица - рекао је Перић.

Перић је навео да је срећа што је Ђузић убоден у коштани дио лопатице јер да је убод био неколико центиметара ниже задобио би повреде опасне по живот.

Он је рекао да је отац избоденог младића испричао да се напад догодио у центру Могиле, мултиетничког села у општини Клокот.

Љекар је пренио да се младић кретао улицом и да су га двојица младића албанске националности прво провоцирала, а потом у присуству старијег Албанца, кога познаје, напали бритвом и уболи у десну лопатицу.

Напад на српског младића пријављен је полицији која је према тврдњама оца рањеног младића изашла на лице мјеста, започела увиђај и покренула истрагу.