latinica  ћирилица
30/04/2024 |  12:22 ⇒ 12:24 | Аутор: РТРС

Стевандић: Унаприједити и заштитити права свих радника

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић упутио је честитку свим грађанима Републике Српске поводом 1. маја - Међународног празника рада, са жељом да овај празник прославе у здрављу, срећи и благостању, са породицом и пријатељима.
Ненад Стевандић - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Ненад СтевандићФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- У име Народне скупштине Републике Српске и у своје име, упућујем вам искрену честитку поводом Међународног празника рада, уз искрену жељу да заједно и одлучно наставимо да се боримо унапређење и заштиту права свих радника, подизање економског стандарда и отварање нових радних мјеста упркос изазовима са којима се сусрећемо - навео је Стевандић.

Нагласио је да ће Народна скупштина Републике Српске остати посвећена унапређењу законодавног темеља неопходног за даљње јачање Републике Српске, отварање нових фабрика, побољшање привредног амбијента, увођење нових технологија и заустављање одласка радника.

- Наш заједнички циљ је јака, савремена, стабилна и просперитетна Република Српска, у којој се добро ради и гради и која ће сваком човјеку и раднику омогућити достојанствен рад и живот. Срећан вам Међународни празник рада! - поручио је Стевандић.