latinica  ћирилица
02/05/2024 |  20:13 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Вучевић ће наставити сарадњу са институцијама Српске

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је Милошу Вучевићу именовање за предсједника Владе Србије за кога вјерује да ће наставити интензивну садању са институцијама Српске на добробит српског народа.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

Чубриловић вјерује да ће се та сарадња наставити у области привреде, економије, културе, науке и образовања, на добробит и просперитет српског народа с обје стране Дрине.

Он је напоменуо да је иза Србије и Српске веома успјешан период сарадње и реализације значајних пројеката, саопштено је из ресорног министарства.

- Са жељом да у предстојећем периоду наставите успјешан рад и постижете изванредне резултате, честитам Вам и желим Вам много успјеха у будућем раду - навео је Чубриловић у честитки.

Он је изразио жељу да Вучевић настави успјешан и интензиван рад у интересу Србије, заштите њеног суверенитета, интегритета и очувању мира и стабилности.

- Увјерен сам да ћете захваљујући Вашем преданом раду, посвећеношћу, јасној визији и опредијељеношћу за снажан развој Србије, допринијети њеном даљем напретку, афирмацији и развоју - истакао је Чубриловић.

Нова Влада Србије, на челу са премијером Милошем Вучевићем, изабрана је вечерас у Скупштини Србије.