X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Италијанска млада
ТВ новела
Италијанска млада
13:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Италијанска млада

ИТАЛИЈАНСКА МЛАДА пон/пет 13.00

MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE -  серија, 172. епизоде

Година: 2014-2015

Земља: Мексико

Жанр: теленовела

Форма: серија

Аутор: Delia González Márquez

Улоге: Livia Brito, José Ron, Isela Vega, Enrique Rocha...

Фјорела је италијанска млада девојка, романтична и велики сањар. Ипак, морала је да преузме одговорност за своју породицу. Као дијете претрпјела је губитак мајке, па је морала да се брине о својој сестри, која има срчано обољење и о свом оцу, који има упалу плућа. Ради и дању и ноћу као чистачица да би прехранила породицу. Једног дана, на доласку кући затиче оца на самрти.

Отац је замолио свог старог познаника Виторија Драгонеа, да помогне њиховим кћеркама, када умре.

Виторио, који има 60 година, нуди брак Фјорели, али јој шаље своју слику на којој је доста млађи. Фјорела одлучује да отпутује у Мексико код њега, надајући да ће се удати и промијенити свој живот. Међутим, када стигну у Мексико низ догађаја спријечи је да пронађе Виторија.

Фјорела почиње да ради за Тању, и ту затиче Педра, Тањиног дечка, кога је једном случајно срела у Италији и маштала о удаји за њега. Након свађе Тање и Педра, Тања доживи несрећу и умире, и Педро сада мора да купи Фјорелино ћутање. Нуди јој новац, али она то одбија. Без планирања, и упркос томе што није спреман да се заљуби, Педро почиње да гаји осећања према Фјорели, јер она његов живот чини другачијим. У исто вријеме, Виторио проналази Фјорелу и захтијева да испуни дато обећање да се уда за њега. Али Фјорела и Педро спремни су да се боре за своју љубав.

Редакција: Документарни и страни програм