latinica  ћирилица
04/01/2019 |  13:58 | Аутор: СРНА

Џаферовић и Комшић честитали Божић православним вјерницима

Члан Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић честитао је данас наступајући Божић Његовом високом преосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому и православним вјерницима у нади да ће се дух заједништва, уважавања и разумијевања из породичних кругова и богомоља прелити на цијело друштво.
Шефик Џаферовић и Жељко Комшић (Фото: БХРТ) -
Шефик Џаферовић и Жељко Комшић (Фото: БХРТ)

"Вјерски празници су вријеме када до изражаја долазе вриједности заједничког живота, које красе вишевјековну традицију у БиХ", наводи се у Џаферовићевој честитки.

Џаферовић је митрополиту Хризостому и православним вјерницима пожелио да Божић проведу у миру, здрављу и срећи, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Хрватски члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић упутио је честитку Његовом високопреосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому и свим православним вјерницима у БиХ и дијаспори поводом Божића, саопштено је из Предсједништва.

"У овим данима славља желим вам да будете окружени породицом и драгим људима, не заборављајући вриједности које традиционално његујемо на нашим просторима. Солидарношћу, бригом за другога и поштовањем другачијег требамо градити боље друштво за наше будуће генерације", наводи се у Комшићевој честитки.